Faina fara gluten

Se arată 1–12 din 30 de rezultate

  • 11,90 lei

    Este un produs foarte util pentru toate preparatele din bucatarie. Faina de orez este folosita in mod obisnuit in aluatul multor deserturi, cum ar fi biscuiti si prajituri si ca ingrosator in budinci si creme.

                            


  • 24,90 lei

    Faina fara gluten concentrata extra universala.

                      


  • 20,00 lei

    Faina mix fara gluten pentru uz general

    Pentru a prepara briose, prajituri, clatite, coltunasi, galusti, gogosi si placinte.

                            


  • 24,90 lei 21,90 lei

    Faina fara gluten Bread-Mix pentru paine si blat de pizza

                            


  • 14,90 lei

    7 sortimente de seminte – un mix pentru prepararii unei painii fara gluten cu ingrediente valoroase.

    – usor de preparat,

    – o alternativa la painea traditionala din faina,

    – recomandat persoanelor active fizic, care au grija de sanatatea si silueta lor,

    – compus pentru a oferi organismului o doza bogata de ingrediente valoroase, direct din natura,

    – imbogatit cu fibre – o reala sursa de sanatate si energie,

    – mixul este: fara gluten, fara faina, fara drojdie, fara adaos de zahar, fara lapte, vegan si fara ingrediente din grau, porumb, orez, soia, grasimi de palmier si grasimi intarite, precum si aditivi chimici

    – fiecare dintre seminte introduce o multitudine de ingrediente valoroase precum beta-glucani, acizi grasi nesaturati, vitaminele B, vitamina E, magneziu, calciu, fier si multe altele avand un efect benefic asupra organismului.

    – in interiorul ambalajului este o tava pentru copt

    – din acest mix se obtine o paine proaspata de aproximativ 500g

    – este ideal si pentru prepararea de batoane musli.


  • 19,90 lei

    Faina fara gluten universala mix

                    


  • 18,90 lei 9,00 lei

    Faina de mei fara gluten

            


  • 16,90 lei 8,45 lei

    Faina mix din seminte integrale pentru paine rustica fara gluten


  • 17,90 lei

    Pesmet fara gluten

                


  • 13,99 lei

    Toata placerea specialitatilor de panificatie.

    Faina fara gluten, bogata in fibre si calciu pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.

    FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi. Maleabilitatea ridicata si capacitatea de a conferi aluatului elasticitate si o rezistenta buna o fac ideala pentru prepararea specialitatilor gustoase si aromate la cuptor, asemanatoare celor traditionale.


  • 370,00 lei

    Faina fara gluten, bogata in fibre si calciu pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.


  • 13,99 lei

    Mai multa lejeritate specialitatilor coapte la cuptor.

    LP, Low Protein este un mix exclusiv fara gluten si fara lactoza, cu un continut redus de proteine ​​pentru a prepara orice specialitate coapte la cuptor, dulci sau sarati. Excelenta maleabilitate conferita aluatului va permite sa obtineti produse facute acasa la cuptor, cu rezultate excelente și cu usurinta, datorită continutului redus de proteine ​​si absentei lactozei.