Cosul tau este gol
Afișez singurul rezultat
Fulgii de porumb traditionali Vitabella sunt realizati din porumb 100% BIO. Fara gluten, fara lapte, fara lactoza, bio, vegan, hiposodat, putine grasimi, kosher.
Biscuiti fara gluten, simpli
Crackers fara gluten crocanti cu ulei de masline extravirgin.
Friabili, gustosi si crocanti: se pot consuma simplu sau ca baza pentru tartine delicioase, intotdeauna sunt irezistibili. Facuti din ingrediente de inalta calitate avand un gust deosebit datorita uleiului de masline mediteranean extravirgin.
Paine fara gluten alba
Drojdie uscata fara gluten, fara lactoza, Bio,Vegan.
Quinoa este originara din America de Sud. Semintele de quinoa sunt foarte renumite pentru proprietatile lor nutritive si sunt clasificate drept super-alimente, adica alimente cu proprietati nutritionale exceptionale. Faina de quinoa fara gluten poate fi folosita in diverse retete dulci sau sarate precum: biscuiti, paine, briose, paste si torturi.
Faina de naut este o alternativa excelenta la faina de grau si are avantajul de a fi fara gluten. Obtinut din macinarea semintelor de naut uscat de excelenta calitate, este utilizat ca ingredient de baza ale multor retete. Faina de naut fara gluten are un continut bogat de proteine si fibre.
Spre deosebire fata de faina de grau, diferenta comuna este ca nu contine gluten. Are un conținut mai mare de proteine decat faina de cereale. Faina de linte fara gluten aduce cu sine proprietatile benefice, tipice acestor leguminoase.
Bucurati-va de aceasta supa delicioasa si sanatoasa fara gluten cu tomate si orez, usoara de preparat !