Product Description
Continut bogat de proteine si fibre.
Ingrediente: faina de naut.
Valori nutritive per 100g. Energie: 1540 kJ / 365 kcal
Lipide 6,11g din care acizi grasi saturati 1,03g
Glucide 50,74g din care zaharuri 2,23
Fibre Alimentare 9,27g
Proteine 22,20g
Sare 0,009g
Greutate 500g e

Gogosi cu lingura din faina de naut, fara gluten, fara lactoza, fara ou!
Dupa preferinte.. sarat sau dulce!
Ingrediente;
300 g faina de naut
180 ml apa calduta
5g drojdie proaspata sau 2g drojdie uscata
Mod de preparare:
Intr-un bol incapator se pune faina de naut. Separat se dizolva drojdia in apa calduta si se adauga peste faina apoi incorporam si restul de apa calduta. Amestecam putin cu o lingura dupa care scoatem lingura si o mai framantam cu mana pana se omogenizeaza bine. (daca le preferam sarate nu punem sare in aluat, daca le vrem dulci adaugam un praf de sare si ceva mirodenii odata cu apa).
Acoperiti bolul cu o folie alimentara si-l puneti la dospit in frigider pentru cel putin 6/8 ore sau cel mai bine pentru 12 ore (peste noapte). In timp ce dospeste in frigider din cand in cand invartim usor cu sucitorul in aluat (cu miscari lente ca sa nu scoatem aerul din aluat). Dupa ce s-au scurs cele 8 ore punem uleiul la incins intr-un vas cu peretii inalti, cu o lingura mare luam din aluat si punem in uleiul incins (cand punem aluatul in ulei, lasam focul la mediu) si le coacem 5/10 min., le scoatem pe un prosop de hartie si le dam cu putina sare fina sau zahar pudra dupa gust!
Pofta buna!
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.