Faina fara gluten, FIBREPAN

13,99 lei

In Stock

Quick Overview

Toata placerea specialitatilor de panificatie.

Faina fara gluten, bogata in fibre si calciu pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.

FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi. Maleabilitatea ridicata si capacitatea de a conferi aluatului elasticitate si o rezistenta buna o fac ideala pentru prepararea specialitatilor gustoase si aromate la cuptor, asemanatoare celor traditionale.

În stoc

Poți plăti cu cardul, fără comision.
Taxă de livrare 18 lei, toată țara.

Product Description

Faina fara gluten,bogata in fibre si calciu pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.

Ingrediente: amidon de grau deglutenizat*, amidon de porumb, lapte praf degresat, zahar, fibre din seminte de Psylium, fibre de cicoare (inulina), ingrosator: guar, E-464, antiaglomerant: carbonat de calciu.

Contine LAPTE. Poate contine urme de migdale.

* – amidonul de grau deglutenizat este obtinut printr-un procedeu particular de transformare care o face fara continut de gluten adaptat persoanelor cu celiachie si intoleranta la gluten.

Valori nutritive medii per 100g. Energie 1490 kj / 351 kcal
Lipide 0,6g, din care acizi grasi saturati  0,25g
Glucide 81g, din care zaharuri 8g
Fibre alimentare 6g
Proteine 2,5g
Sare 0,02g
Calciu 250mg – 31% din Cantitatea Zilnica Recomandata.

Greutate 500g

Informații suplimentare

Greutate 0.80 kg
tip produs

fara gluten

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.