FAINA FARA GLUTEN, FIBREPAN

13,90 lei

In Stock

Quick Overview

Toata placerea specialitatilor de panificatie.

Faina fara gluten, bogata in fibre si calciu pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.

FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi. Maleabilitatea ridicata si capacitatea de a conferi aluatului elasticitate si o rezistenta buna o fac ideala pentru prepararea specialitatilor gustoase si aromate la cuptor, asemanatoare celor traditionale.

În stoc

Product Description

Faina fara gluten,bogata in fibre si calciu pentru prepararea painii si a produselor de patiserie.

Ingrediente: amidon de grau deglutenizat*, amidon de porumb, lapte praf degresat, zahar, fibre din seminte de Psylium, fibre de cicoare (inulina), ingrosator: guar, E-464, antiaglomerant: carbonat de calciu.

Contine LAPTE. Poate contine urme de migdale.

* – amidonul de grau deglutenizat este obtinut printr-un procedeu particular de transformare care o face fara continut de gluten adaptat persoanelor cu celiachie si intoleranta la gluten.

Valori nutritive medii per 100g. Energie 1490 kj / 351 kcal
Lipide 0,6g, din care acizi grasi saturati  0,25g
Glucide 81g, din care zaharuri 8g
Fibre alimentare 6g
Proteine 2,5g
Sare 0,02g
Calciu 250mg – 31% din Cantitatea Zilnica Recomandata.

Greutate 500g

Informații suplimentare

Greutate 0.80 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.