Faina fara gluten pentru dulciuri

13,90 lei

In Stock

Quick Overview

Este un produs inovator, ideal pentru prepararea de retete gustoase dulci, produse de patiserie cu blat subtire, cum ar fi biscuiti si prajituri, rapid si usor de preparat.

Pachetul contine un preparat total fara gluten la care este suficient sa adaugati doar unt, zahar si oua.     

În stoc

Poți plăti cu cardul, fără comision.
Taxă de livrare 19 lei, toată țara.
Pentru comenzi peste 250 lei, livrarea este GRATUITĂ.
Categorie: Producator:

Product Description

Faina fara gluten pentru dulciuri

Ingrediente: faina de orez 40%, faina de orez integral 40%, amidon de cartofi, sare,vanilie.

Valori nutritionale medii per 100g
Valoare energetica 1427 kJ / 336 kcal
Lipide 1,2g
din care acizi grasi saturati 0,32g
Carbohidrati 74,90g
din care zaharuri 0,43g

Fibre alimentare 2,8g
Proteine 5,1g
Sare 0,962g

Greutate 500g

RETETA PENTRU FURSECURI FARA GLUTEN

Ingrediente: 250g de mix, 125g de unt, 70g de zahar, 1 ou.

MOD DE PREPARARE

Cu untul inmuiat se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.

Se acopera cu folie si se pune la repaos in frigider timp de 30 de minute aproximativ.

Cu telul se intinde aluatul si se fac formele de biscuiti. Se aseaza biscuitii intr-o tava de copt si

se pun la copt in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 de minute pana se obtine rumenirea dorita.

POFTA BUNA !

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.