Product Description
Faina fara gluten pentru dulciuri
Ingrediente: faina de orez 40%, faina de orez integral 40%, amidon de cartofi, sare,vanilie.
Valori nutritionale medii per 100g
Valoare energetica 1427 kJ / 336 kcal
Lipide 1,2g
din care acizi grasi saturati 0,32g
Carbohidrati 74,90g
din care zaharuri 0,43g
Fibre alimentare 2,8g
Proteine 5,1g
Sare 0,962g
Greutate 500g
RETETA PENTRU FURSECURI FARA GLUTEN
Ingrediente: 250g de mix, 125g de unt, 70g de zahar, 1 ou.
MOD DE PREPARARE
Cu untul inmuiat se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.
Se acopera cu folie si se pune la repaos in frigider timp de 30 de minute aproximativ.
Cu telul se intinde aluatul si se fac formele de biscuiti. Se aseaza biscuitii intr-o tava de copt si
se pun la copt in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 de minute pana se obtine rumenirea dorita.
POFTA BUNA !
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.