În perioada 18–28 aprilie 2025, magazinul va fi închis. Comenzile plasate în acest interval vor fi procesate începând cu 29 aprilie 2025. Vă mulțumim pentru înțelegere!

RETETA PASCA CU SMANTANA FARA GLUTEN

                                    PASCA CU SMANTANA FARA GLUTEN

Se face un aluat intins foarte bine ca pentru chec sau aluatul de cozonac.

Pentru crema:
1 kg
smantana
1 kg malai
4 oua
100 g zahar (dupa gust)
4 linguri faina universala Bezgluten
Mirodeni, sare

Mod de preparare:
Intr-un bol se pune malaiul peste care se pune smantana la scurs cel putin 8ore intr-un tifon pus in doua sau un prosop mai subtire. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare apoi cu zaharul pana devine cremoasa peste care se pune smantana iar albusurile se bat spuma separat, se adauga putin cate putin peste smantana si se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus apoi se pune faina si mirodeniile. Se intinde o foaie si se pune intr-o tava (20cm x 40cm) unsa cu unt sau blatul de chec sa fie deja copt 10 minute peste care se pune crema de smantana si se lasa la copt timp de  1ora. Este mai bun cu aluat de cozonac iar daca doriti puteti adauga 3 linguri de cacao in crema cu smantana.

Va uram pofta buna si PASTE FERICIT !

X