Cosul tau este gol
Showing 37–44 of 44 results
Spre deosebire fata de faina de grau, diferenta comuna este ca nu contine gluten. Are un conținut mai mare de proteine decat faina de cereale. Faina de linte fara gluten aduce cu sine proprietatile benefice, tipice acestor leguminoase.
Gris de mei fara gluten,BIO
Faina cu continut redus de proteine, se poate folosi atat la preparea painii cat si a foietajelor sau prajiturilor PKU.
Otet balsamic de Modena IGP GOLD (Indicatie Geografica Protejata) in versiunea ecologica.
Gustul sau inconfundabil dulce, acrisor si armonios il face un produs indispensabil in bucatarie.
Praf de copt fara gluten, BIO, excelent in retetele care necesita praf de copt.
Zahar vanilat de Bourbon fara gluten,BIO.
Un minutios mix complet de ierburi, legume si sare nerafinatata in stare pura, din agricultura ecologica controlata. Acest mix natural de ierburi este inlocuitorul ideal a sarii de bucatarie.
Sarea roz este extrasa de la poalele muntilor Himalaya care au aproximativ 260 de milioane de ani. Este una dintre sarurile naturale de cea mai inalta calitate.