Product Description
Faina fara gluten, PKU, universala, pentru paine si patiserie
Faina cu continut redus de proteine, se poate folosi atat la preparea painii cat si a foietajelor sau prajiturilor PKU.
Ingrediente: amidon de grau fara gluten *, sirop de glucoza, amidon de porumb, agenti de ingrosare: guma de guar si E-464, fibre alimentare, corector de aciditate: E-575, agent de afanare: bicarbonat de sodiu.
* Amidonul de grau deglutenizat este obtinut printr-un procedeu particular de transformare care o face fara continut de gluten adaptat persoanelor cu celiachie si intoleranta la gluten.
Valori nutritive per 100g de produs. Energetie: 1484 kj / 354,7 kcal
Proteine 0,36g
Carbohidrati 87,03g
Lipide 0,57g
Fenilalanina 3,3mg la 100g de produs
Greutate 1 Kg
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.