Product Description
Fulgi de cartofi pentru piure, fara gluten,Bio
Ingrediente: fulgi de cartofi* (96%),sare de mare, ceapa pudra*,nucsoara*, usturoi pudra *antioxidant: extract de rozmarin*. * Ingredient din agricultura ecologica.
Valoare energetica: 304 kJ/ 72 kcal
Lipide 1,5g acizi grasi saturati 1,0g
Glucide 11,5g zaharuri 2,2g
Fibre 0,3g
Proteine 2,6g
Sare 0,5g
Greutate 160g (2buc x 80g)
Pentru 3 portii (1 punga):
- Turnati 250 ml de apa intr-un vas, masurati 250ml din lapte integral sau bautura vegetala si adaugati jumatatea din el in apa si aduceti continutul oalei la fierbere.
- Luati oala de pe foc, adaugati laptele integral ramas,sau bautura vegetala si amestecati cu intregul continut al pungii (80g). Daca doriti, adaugati o bucata de unt.
- Lasati la repaus timp de 1-2 minute, apoi amestecati din nou piureul energic cu un tel dupa care se poate servi.
Se recomanda utilizarea unui lapte integral (3,5%), preferabil Bio.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.