Product Description
Blat pentru pizza fara gluten, fara lactoza, BIO
Ingrediente:amidon de porumb* 34%,apa,faina de porumb*15%,maia naturala de orez* (faina de orez*, apa),ulei de floarea-soarelui*,faina de orez*,fibre de psyllium* proteina de mazare, faina de seminte de in*,dextroza*,sare marina, praf de copt din crema de tartrat*(amidon de porumb*,acidifiant: tartrat de potasiu,agent de crestere:bicarbonat de sodiu),fibre de mere*, ingrosatori:guma de guar*,guma de xantan,condimente*,extract de lamaie*.
Poate contine urme de susan, soia, lupin si oua.
*= din cultura ecologica controlata, DE-ÖKO-003
Declaratie Nutritionala medie per 100g.
Valoare energetica : 952 kJ / 226 kCal
Lipide 4,8g acizi grasi saturati 0,5g
Glucide 39g zaharuri 1,5g
Fibre 6,5g
Proteine 3,5g
Sare 1,1g
Continut net 140g
Lactoza < 0,1g / 100g
Greutate 140g
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.