Product Description
Paste Tortelloni cu hribi, fara gluten
Ingrediente: faina de orez, amidon de porumb, ou, ricotta (branza proteica din zer 35% grasime in substanta uscata), proteina din ou, branza rasa (40% grasime in substanta uscata), smantana pudra, fibre vegetale (mazare, bambus, psyllium, cartof) , zer dulce, sare, ciuperci hribi (Boletus Edulis) 0,8%, bulion de ciuperci 0,6% (sare, amidon de cartofi, extract de drojdie, maltodextrina, ciuperci hribi uscati 7%, legume uscate (ceapa, morcov, usturoi), ulei de floarea soarelui, arome , piper), dextroza, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui, legume uscate (ceapa, usturoi – contine dioxid de sulf), extract de drojdie, aroma, agent de ingrosare: guma xantan, guma guar.
Poate contine urme de telina, peste si nuci.
Valoare nutritiva per 100 g de produs:
Valoare energetica: 1127 kJ / 267 kcal
Grasime: 6,0 g din care acizi grasi saturati: 3,0 g
Carbohidrati: 42 g din care zaharuri: 4,5 g
Fibre: 3,7 g
Proteine: 9,3 g
Sare: 3,1 g
Greutate: 250g
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.