Product Description
Ravioli fara gluten cu spanac si Ricotta
Ingrediente: Pasta (faina de porumb, amidon de porumb, faina de orez, amidon de cartofi, faina de mazare, fibre vegetale (cartof, porumb, mazare), tarate de psyllium, aroma naturala, ou, ulei de floarea soarelui), umplutura 40% (ricotta 25% (branza proteica din zer) 37% grasime in substanta uscata), faina de porumb, ulei de floarea soarelui, fulgi de cartofi, zer pudra dulce, spanac 8%, branza tare 43% grasime in substanta uscata, fibre de cicoare, sare, aroma naturala, zahar de struguri, spanac pudra 2%, proteine din lapte, ceapa, nucusoara).
Valoari nutritive per 100g de produs:
Valoare energetica: 1073 kJ / 255 kcal
Lipide: 5,9g din care acizi grasi saturati: 1,9g
Glucide: 40,3g din care zaharuri: 5,7g
Fibre: 4,2g
Proteine: 7‚9g
Sare: 1,8g
Greutate neta: 250g
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.