Mix fara gluten pentru paine din 7 seminte

14,90 lei

In Stock

Quick Overview

7 sortimente de seminte – un mix pentru prepararii unei painii fara gluten cu ingrediente valoroase.

– usor de preparat,

– o alternativa la painea traditionala din faina,

– recomandat persoanelor active fizic, care au grija de sanatatea si silueta lor,

– compus pentru a oferi organismului o doza bogata de ingrediente valoroase, direct din natura,

– imbogatit cu fibre – o reala sursa de sanatate si energie,

– mixul este: fara gluten, fara faina, fara drojdie, fara adaos de zahar, fara lapte, vegan si fara ingrediente din grau, porumb, orez, soia, grasimi de palmier si grasimi intarite, precum si aditivi chimici

– fiecare dintre seminte introduce o multitudine de ingrediente valoroase precum beta-glucani, acizi grasi nesaturati, vitaminele B, vitamina E, magneziu, calciu, fier si multe altele avand un efect benefic asupra organismului.

– in interiorul ambalajului este o tava pentru copt

– din acest mix se obtine o paine proaspata de aproximativ 500g

– este ideal si pentru prepararea de batoane musli.

Poți plăti cu cardul, fără comision.
Taxă de livrare 18 lei, toată țara.
Categorie: Producator:

Product Description

7 sortimente de seminte – un mix pentru prepararii unei painii fara gluten cu ingrediente valoroase.

Ingrediente: 54%  seminte (seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, seminte de in, seminte de chia, amarant expandat), fulgi 43,6% (de ovaz, de mei), inulina, fibre de Psyllium.

Valori nutritive per 100g. Energie: 1967 kJ / 474 kcal
Lipide 30g din care saturati 3,4g
Carbohidrati 26g din care zaharuri 4,0g
Fibre alimentare 20g
Proteine 15g
Sare 0,013g

Greutate 250g

Mod de preparare

– 250g Mix de seminte pentru prepararea painii fara gluten

– 250ml de apa calda

– 3g sare (½ lingura)

– 15g de ulei (2 linguri de ulei)

Turnati continutul pungii intr-un bol, adaugati apa, sarea, ulei-ul si amestecati bine pana cand se ingroasa pasta. Apoi turnati pasta in tava de copt din interiorul ambalajului. Framantati bine si neteziti suprafata. Se lasa la repaos timp de 1 ora, apoi se introduce in cuptorul preincalzit la 190°C si se pune la copt timp de 60 minute. Dupa acest timp scoateti din tava si puneti-l in cuptor pentru inca 10 minute. Dupa racirea completa, dupa cel putin 6 ore, se feliaza (de preferinta dupa intreaga noapte).

Informații suplimentare

Greutate 0.30 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.