Product Description
Faina fara gluten universala, Bio, pentru prepararea painii si a produselor dulci.
Ingrediente: amidon de cartofi*, amidon de porumb*, faina de porumb*, faina de orez*, ingrosator: guma de guar. * = Ingredient din agricultura ecologica.
Poate contine urme de proteina de lapte, soia si lupin.
Valori nutritive medii per 100 g de produs. Energie: 1479 kJ/ 349 kcal
Lipide 1,3g din care saturati 0,2g
Glucide 79,9g din care zaharuri 0,8g
Fibre 2,7g
Proteine 3,0g
Sare 0,01g
Greutate 1kg
MOD DE PREPARARE PAINE ALBA FARA GLUTEN
Ingrediente:
500g faina fara gluten mix BIO
7g de drojdie uscata
1 lingura de zahar
1 lingurita de sare
400ml de apa calduta
20g de margarina topita
Intr-un vas cele 500g de faina se amesteca bine cu drojdia, zaharul si sarea. Se adauga 400ml de apa calduta si 20g de margarina topita si se framanta bine pana se obtine o pasta omogena. Se pune aluatul in forma pentru coacere, se acopera vasul si se lasa la repaos timp de 45 de minute. Se unge suprafata cu margarina topita si se fac cateva crestaruri pe deasupra. Se preincalzeste cuptorul, si se lasa la copt timp de 50-60 de minute la temperatura de 200°C.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.