Reduceri!

Faina din legume fara gluten, Vegan -Termen de valabilitate 07.02.2024

14,00 lei

Out of Stock

Quick Overview

Este o faina inovatoare din linte rosie, mazare verde si naut. Poate fi folosit pentru prepararea de supe, foietaj, hummus, produse de patiserie dulci si sarate. Se poate folosi si amestecat cu faina  in procent maxim de 15% pentru aluaturi pentru paine si pizza.

Stoc epuizat

Poți plăti cu cardul, fără comision.
Taxă de livrare 19 lei, toată țara.
Pentru comenzi peste 250 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Product Description

Faina din legume fara gluten, Vegan

Ingrediente: faina de linte rosie, faina de  naut si faina de mazare verde.

Valori nutritive / 100g.
Energie: 1463 kJ / 347 kcal
Lipide 4,1g  acizi grasi saturati 0,61g
Glucide 48,6g din care zaharuri 3g
Fibre alimentare 9,9g
Proteine 23,9g
Sare 0,015g

Greutate 500

Paine din faina de legume, fara gluten, fara lapte, fara ou!

500 g faina de legume

600 ml apa minerala la temperatura camerei

20 g drojdie proaspata, sau 7g de drojdie uscata fara gluten

2 linguri ulei de masline

1 lingurita sare

Dupa preferinte se poate adauga o lingurita de rozmarin sau oregano.

Modul de preparare:

Dizolvam drojdia in 200 ml apa minerala. Punem faina de legume intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata, cu o spatula incepem sa o incorporam apoi adaugam putin cate putin din restul de apa minerala ramasa si amestecam inca 10 min.. Din acest moment adaugam uleiul de masline si  amestecam pana se absoarbe bine, apoi punem sarea si rozmarinul si le incorporam si pe acestea. Vom obtine un aluat moale si lipicios! Pregatim o tava de chec pe care o acoperim cu hartie de copt. Punem aluatul in tava si o acoperim cu un prosop de bumbac. Lasam aluatul la dospit intr-un loc cald si uscat pentru cel putin o ora si jumatate pana cand aluatul creste cat tava. Coacem painea in cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 min (la al doilea nivel, de jos in sus) apoi cu ajutorul hartiei de copt scoatem painea din tava si o mai lasam in cuptor pentru inca 10 min. Dupa cele 40 min.oprim cuptorul scoatem painea din cuptor si o lasam la racit apoi o putem felia.

Pofta buna!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.