Product Description
Blat de pizza fara gluten,BIO
Ingrediente:amidon de porumb* 34%,apa,faina de porumb*15%,maia naturala de orez* (faina de orez*, apa),ulei de floarea-soarelui*,faina de orez*,fibre de psyllium* proteina de mazare,faina de seminte de in*,dextroza*,sare marina,drojdie tartar*(amidon de porumb*,acidifiant:tartrat de potasiu,agent de crestere:bicarbonat de sodiu),fibre de mere*, ingrosator:guma de guar*,guma de xantan,condimente*,extract de lamaie*.
* = ingrediente din agricultura ecologica controlata.
Poate contine urme de susan, soia, lupin si oua.
Declaratie nutritionala medie per 100g.
Energie: 897 kj / 213 kcal
Lipide 4,8g din care acizi grasi saturati 0,5g
Glucide 35g din care zaharuri 1,0g
Fibre alimentare 6,6g
Proteine 3,8g
Sare 1,4g
Lactoza < 0,1g / 100g
Greutate 100g
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.