FAINA INTEGRALA FARA GLUTEN

13,90 lei

In Stock

Quick Overview

Faina mix din seminte integrale pentru paine rustica fara gluten

Product Description

Faina mix din seminte integrale pentru paine rustica fara gluten

Ingrediente: amidon de porumb, germeni din orez integral (6%),faina din seminte de in, fibre dietetice, faina de seminte de floarea-soarelui, dextroza,agenti de ingrosare: E-464, guma de guar, seminte de floarea-soarelui (3%), corector de aciditate: E-575, pudra din pastai de roscove, agent de crestere: carbonat de sodium.

Valori nutritive per 100g. Energie: 1554 kJ / 368 kcal
Lipide 4,9g din care saturati 0,6g
Glucide 73g din care zaharuri 4,9g
Fibre 8,4g
Proteine 3,8g
Sare 1,25g

Reteta pentru paine rustica fara gluten
Ingrediente:
500g faina mix,
5g  sare (jumatate de lingurita),
8 g zahar (jumatate de lingurita),
7g drojdie pudra,
500ml  apa calda,
20ml ulei (3 linguri).

Mod de preparare
Intr-un vas se pune faina, se adauga sarea si se amesteca bine. Se toarna zaharul, drojdia, apa (sa fie la o temperatura aproximativa de 26°C) si ulei-ul. Se amesteca bine pana devine o pasta omogena. Se pune aluatul intr-o forma si se netezeste cu o lingura umeda. Se acopera cu o panza si se lasa la dospit, la temperatura camerei timp de 30 minute. In momentul in care isi dubleaza volumul se unge suprafata cu ulei si se pune in cuptor preincalzit. Se lasa la copt timp de 40-45 de minute la o temperature de 180°C. A nu se deschide cuptorul in timpul coacerii. Cand painea s-a copt bine, se scoate din forma si se lasa la racit. Se recomanda folosirea unei forme de dimensiunea 27 cm x 12 cm.

Pentru coacere se recomanda utilizarea unui cuptor fara convectie.

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.